Cez víkend nasádzame na prvé preteky, tu je niekoľko tipov, čo by mohli pomôcť:
Ak ešte čipujete, môžu Vám pomôcť tieto návody:
Inštalácia PideXX
PideXX - ako presunúť chovateľa do iného klubu
PideXX - Ako zlúčiť chovateľov
Staršie, ale stále aktuálne zhrnutie dôležitých bodov pre nasadzovanie a časté problémy:
Pravidlá pre úspešné nasádzanie a vyhodnotenie
BENZING & MyPigeons 2023
Autor: Dušan Konečný
Dušan Konečný
27.04.2023, 23:20
Dušan Konečný
19.05.2023, 17:09
Problémy s obrúčkami M-55 by mali byť opravené a duplikované holuby aj ich dolety by mali byť zlúčené pod správne ozačenie. Odporúčam údaje pre istotu skontrolovať.
Do návodov na benzing.sk som pridal Návod pre vyhodnotenie pretekov z domu. Nájdete v ňom všetky informácie o vyhodnotení pretekov z domu, vyhodnotení pretekov na diaľku, informácie kde nájdete online dokumenty, návod pre každý model EKS BENZING, časté otázky a riešenie problémov. Odporúčam ho pozrieť všetkým majiteľom BENZING Live, aj tým, ktorí nevyhodnocujú preteky z domu.
Do návodov na benzing.sk som pridal Návod pre vyhodnotenie pretekov z domu. Nájdete v ňom všetky informácie o vyhodnotení pretekov z domu, vyhodnotení pretekov na diaľku, informácie kde nájdete online dokumenty, návod pre každý model EKS BENZING, časté otázky a riešenie problémov. Odporúčam ho pozrieť všetkým majiteľom BENZING Live, aj tým, ktorí nevyhodnocujú preteky z domu.
Dušan Konečný
23.06.2023, 17:41
Nasledujúci víkend letí 31 OZ dvojpretek. Dôležité info pre používateľov live systémov pre automatické pripojenie Vašich live pretekov do OZ:
1\ dlhú trať nasaďte v EKS na číslo 1, domáci pretek na číslo 2, preteky MDKS na číslo 3
2\ ak používate modely M1,M2 a M3 a máte aktivovaný pretekový plán (nasádzate na vyššie čísla) - preteky si pripojte manuálne v sekcii Moje preteky -> Detail preteku -> Administrácia -> Pripojiť
3\ ak nemáte možnosť prihlásiť sa na Váš účet na MyPigeons a pripojiť preteky sami, požiadajte o to svojho výpočtára (pretek v OZ -> Administrácia -> Chovatelia s BENZING Live -> Detail pretekov -> Pripojiť)
4\ Ak nasadíte holuby na nesprávne číslo preteku -> viď bod 2 alebo 3
5\ Ak nedávate holuby na DT, nasaďte domáci pretek v EKS pod číslo 2, v opačnom prípade viď bod 2 alebo 3
Čo sa stane, ak to nedodržíte:
- buď Vám pretek nepripojí do OZ vôbec a Vaše dolety nebudú medzi nahlásenými (budú Vám chodiť len na telefón a do Vašich súkromných pretekov v sekcii Moje preteky), pri NP Vám hrozí vyradenie holubov
- ak nasadíte len na domáci a dáte ho v EKS pod číslo 1, pripojí Vám ho na národný pretek a doobeda sa stanete nechceným víťazom NP s rekordnou rýchlosťou
Veľa šťastia na víkend.
1\ dlhú trať nasaďte v EKS na číslo 1, domáci pretek na číslo 2, preteky MDKS na číslo 3
2\ ak používate modely M1,M2 a M3 a máte aktivovaný pretekový plán (nasádzate na vyššie čísla) - preteky si pripojte manuálne v sekcii Moje preteky -> Detail preteku -> Administrácia -> Pripojiť
3\ ak nemáte možnosť prihlásiť sa na Váš účet na MyPigeons a pripojiť preteky sami, požiadajte o to svojho výpočtára (pretek v OZ -> Administrácia -> Chovatelia s BENZING Live -> Detail pretekov -> Pripojiť)
4\ Ak nasadíte holuby na nesprávne číslo preteku -> viď bod 2 alebo 3
5\ Ak nedávate holuby na DT, nasaďte domáci pretek v EKS pod číslo 2, v opačnom prípade viď bod 2 alebo 3
Čo sa stane, ak to nedodržíte:
- buď Vám pretek nepripojí do OZ vôbec a Vaše dolety nebudú medzi nahlásenými (budú Vám chodiť len na telefón a do Vašich súkromných pretekov v sekcii Moje preteky), pri NP Vám hrozí vyradenie holubov
- ak nasadíte len na domáci a dáte ho v EKS pod číslo 1, pripojí Vám ho na národný pretek a doobeda sa stanete nechceným víťazom NP s rekordnou rýchlosťou
Veľa šťastia na víkend.
Dušan Konečný
14.11.2023, 19:17
Na benzing.sk som spísal najčastejšie otázky a odpovede ohľadom výmeny batérie v systémoch BENZING
Odkaz na článok:
Všetko o výmene batérie
Systémy na servis bude možné odovzdať aj osobne na výstavách:
2.12.2023 - OZ Bratislava
3.12.2023 - Oblastná výstava poštových holubov Orava+Region Jánošík
9.12.2023 - OZ Levice
05.-06.01.2024 - CV Trenčín
12.-13.01.2024 - CV Lysá nad Labem
Odkaz na článok:
Všetko o výmene batérie
Systémy na servis bude možné odovzdať aj osobne na výstavách:
2.12.2023 - OZ Bratislava